Какво представлява наемане на контейнер за извозване на отпадъци?

Във вашия бизнес, в ситуации като ремонт или строителство, вие се сблъсквате често с едрогабаритни отпадъци. При разрушаване или отстраняване на асфалт и мръсотия, имате много стротелни отпадъци и трябва да изхвърлите отпадъците по правилния начин . В този момент трябва да наемете контейнери за отпадъци, за да изхвърлите отпадъците си . Наемането на контейнери ще ви спести много главоболия при извозването на отпадъци!

Ако трябва сами да го правите, трябва сами да почиствате, да товарите и извозвате отпадъците си. По закон строителните отпадъци трябва да се изхвърлят на регламентирани депа за отпадъци, а ако не го направите и бъдете хванати, ви очаква солена глоба.
Освен това вашият контейнер за отпадъци, наемате също вземане, оставяне и доставка на контейнер за изхвърляне на строителни отпадъци. „ЕКО ДОМ“ 2011. гр. Хасково предлага наем на контейнери под наем в гр. Хасково и гр. Свиленград на много добри цени и сега в натовареният летен сезон ние можем да ви помогнем да изпълните вашите нужди!

Ние сме лицензирана фирма с всички необходими документи за отдаване на контейнери за стройтелни отпадъци като предлагаме на нашите клиенти и помощ при товаренето на вашите строителни отпадъци. Предлагаме и почистване на мазета, тавани и други.

Можете да ни потърсите в работно време и нашите експерти ще ви дадат безплатна оценка и препоръка какъв контейнери ви е нужен!

Според обема на строитените отпадъци, ние предлагаме от малки до големи такива и може да бъде нает за срок от време по ваше желание!

Предлагаме и онлайн запазване на контейнер с точна оценка колко би ви струвало това!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се