Съвети за предварителна подготовка преди да пристигне контейнерът за строителни отпадъци

Наели сте контейнер за строителни отпадъци под наем.  Какво трябва да направите преди да докараме контейнера за строителни отпадъци при вас?

Трябва да оцените вашето  количеството отпадъци от строителната площадка

Ще откриете, че наемът на контейнер за боклук предлага контейнери с различни размери и това е важно да знаете количеството боклук, което трябва да изхвърлите. Те вероятно ще ви таксуват за теглото на боклука, но все пак трябва да прецените както площта, необходима за отпадъчния материал, така и теглото.

За да наемете правилния контейнер за вас, трябва да пресметнете вероятната площ и тегло на отпадъците, които ще бъдат получени от вашата работна площадка – може да наемете твърде голям контейнер или пък твърде малък. Риска  от това не е малък и нашите специалисти ще ви консултират   най – добре какъв контейнер за строителни отпадъци ви е нужен според ремонта.

Дайте информация, ако има други членове на екипа ви, които ще участват в почистването

На вашата строителна площадка може да има много работници и трябва да предупредите членовете на екипа си, които ще отговарят за почистването на площадката!  Те трябва да са в течение с това кога трябва да почистят и подготвят контейнера за строителни отпадъци за извозване.

Друго добра практика е преди да дойде контейнера за строителни отпадъци под наем да сте приготвили целия или поне част от тях за тяхното прехвърляне в него. Може да имате различни отпадъци и да се налага предварително да сте ги сортирали. Всичко това може и да не го направите предварително. Ние ще ви доставим контейнера за строителни отпадъци за няколко дена и може и да завършите процеса по натоварването тогава!

Преди да ви доставим на адреса контейнера за строителни отпадъци е важно да уточните крайното място за неговото поставяне, защото трябва да бъде предварително избрано и да е практично и за вас, и за нас.

С този набор от съвети, ние искаме да ви дадем по ясна представа как да се подготвите предварително преди фирмата ни „ЕКО ДОМ “ 2011 ООД, гр. Хасково да достави до вашата строителна площадка контейнера за строителни отпадъци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се