Почистване на гаражи и мазета. Контейнери за строителни отпадъци под наем за гр. Хасково

Гаражът е място, където държим инструментите си и автомобилите си. За някои то може да бъде лична работилница, както и място за почивка или дори маза в частни случай.

Както при всяко, помещение там се натрупва излишен боклук, които ако не бъде изхвърлен, с времето се натрупва и размерите му стават колосални.

Какви отпадъци може да има там ? Стари резервни части, крепежни елементи, остатъци от метал или пластмаса и много други ненужни неща. Ако постоянно ползвате гаража за място за съхранение на всякакви джунджурии, с времето може да се окажат и ненужни.

Понякога тази ситуация не ни застига само като собственици, а и като вече при закупуването на такъв. При нов гараж пълен с всякакви боклуци ще ви трябва известно време, докато започнете да го използвате.

Имаме много такива клиенти, които ни търсят за им помогнат за да се отървате от ненужните отпадъци от мазета и гаражи. Фирма „ЕКО ДОМ“ 2011 ООД, гр. Хасково и в гр. Свиленград от тази година, предлага хамалски услуги, както и превоз за всякакъв вид отпадъци.

Предлагаме различни контейнери под наем за отпадъци, ако решите сами да натрупате вашите отпадъци като предлагаме различни размери – от 3 до 10 кубика като нашите консултанти може да проведат и огледа за да ви дадат правилната насока точно какви ви трябват.

Може да поръчате контейнери под наем от нашият сайт без да се налага да се разкарвате излишно, като нашите консултанти ще се свържат с вас за повече подробности.

Цените на контейнери за строителни отпадъци, които използваме може да намерите в нашият сайт.

Обявените цени са за доставка и извозване на 1 брой контейнер за строителни отпадъци в рамките на гр. Хасково и гр. Свиленград. В цената са включени – доставка на празен контейнер, извозване на пълния с отпадъци контейнер до регламентираното сметище. За доставка на контейнери извън рамките на гр. Хасково ще бъдат начислени транспортни разходи.  Посочените цени са за престой до 7 календарни дни.

От над 10 години на пазара, ние сме се наложили след лидерите в нашият бранш в областта и работим на добри цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се