Отдаване под наем на контейнери за строителни отпадъци

Колко количество строителни отпадъци събират  контейнерите за строителни отпадъци?

Как да се отървем лесно и ефикасно от тях?

Както и в предишно статии сме говорили, зависимост от мащабите на града и неговото население, строителните площадки и ремонти генерират различен брой отпадъци. Това крие голям риск за околната среда, ако не се изхвърлят правилно и на депата, които са предназначени за рециклиране на всякакви отпадъци.  Рисковете, които се крият за околната средата се състоят в това, че може подпочвените води да се замърсят от строителните отпадъци с голям риск или био фауната да бъде разрушена заради прекомерното изхвърляне сред природата.

Как може да се реши проблема?

Изхвърляйте вашите строителните отпадъци в контейнери като те трябва предварително да са обезопасени и разделени в чували.

„ЕКО ДОМ“ 2011 оперира в няколко области, като нашият офис е в град Хасково.  Предлагаме ви възможността с най – малко усилие да се отървете от ненужните боклуци и да обърнете внимание на строителния процес, който е по важен !

Нашата фирма е лицензирана от българското законодателство за извозване на строителни битови и промишлени отпадъци. Ние имаме налични няколко камиона и доста богат набор от контейнери за отпадъци от битов и строителен характер.

Контейнерите, които отдаваме на нашите клиенти са еднакви както за строителни отпадъци, така и производствени отпадъци от всякакъв клас. В такава ситуация това е най-удобният и достъпен вариант.

Ние предлагаме и хамалски услуги, което означава, че нашите хамали могат да ви съдействат за натоварването на отпадъците в контейнерите за строителни отпадъци.

Нашата фирма разполага с всички  разрешителни за извозване и изхвърляне на боклука. Няма да имате причина за глоби и наказания за изхвърлянето на строителните ви отпадъци.

Ние отговаряме за извозването до лицензирани депа, където ще бъдат рециклирани.

Избягвате с ползваните от нас услуги да имате неприятни глоби от институциите и да загубите повече време и финанси при изхвърлянето на ненужните строителни отпадъци.

Повече информация за предлаганите от нас услугите може да получите в секцията УСЛУГИ или на телефона за връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се