Контейнери за строителни отпадъци

При създаването или ремонт на строителен обект винаги има ненужни строителни отпадъци, които в сравнение  с битовите отпадъци не могат да бъдат събрани и извозени толкова лесно. Ако се опитате сами да извозите вашият  строителен отпадък може да загубите много време, пари и усилия и е добра практика в такъв случай да наемете фирма за почистването  и извозване на вашите строителни отпадъци.

Извозването на строителните отпадъци чрез фирма и  наемане на контейнери е един от най – срещаните начини за транспорт на отпадъци до депа за сортиране и рециклиране.

Свържете се с професионалистите от „ЕКО ДОМ- 2011“ ООД. Ние предлагаме на нашите клиенти професионални услуги, свързани с почистване, извозване на строителни и производствени отпадъци, както и отдаваме контейнери под наем според нуждите на клиента като срок и големина.

Нашите услуги са на преференциални цени  за нашите клиенти и те ще се впишат идеално  във вашия бюджет.

Чрез партньорството с фирмата ни вие ще получите:

-предварителни оценки за работата, която  ни очаква на строителната площадка от наши консултанти на фирмата;

-обсъждане с  клиента и одобрение за плана на действие относно транспортирането на строителните отпадъци от строителната площадка;

-предварително изчисляване на финансовите ресурси, които ще бъдат изразходвани за контейнер за извозване на строителни отпадъци;

-предложение  на изгодна крайна оферта;

Удобен график

Транспортирането на строителните ви отпадъци ще се извършва по стриктен график като, ако е наложително клиента може да промени вече създадения график като честота.

Метални контейнери

Контейнерите за отпадъци, които предлагаме имат различна вместимост като вие имате избор от  контейнери с обеми от 3, 4, 5 , 7 и 10 кубически метра (m3).  Те могат да служат за превоз на различни отпадъци като най – често клиентите ни желаят да бъдат транспортирани строителни отпадъци. 

В контейнерите, който ще поръчате може да изхвърлите най – различни материали като :

– пясък и почва след копаене

– боклуци, оставени след извършени градинарски работи

– бетон, тухли след къртене, както и камъни

– строителни отпадък от метал и дърво

– отпадъци, останали  след извършени демонтажи и изграждане 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се