„ЕКО ДОМ“ 2011 ООД – вече и в град Свиленград

Услугите на „ЕКО ДОМ“ 2011 ООД, град Хасково  вече могат да бъдат открити и от нашите клиенти в град Свиленград и околността!

Ние предлагаме на нашите клиенти услуги, свързване с извозването на контейнери за строителни отпадъци до лицензирани депа като спестяваме на клиентите си главоболието от това да се тормозят те самите с този процес.

Вече 9 години работим и предлагаме нашите висококачествени услуги на територията на Община Хасково  вече на територията на град Свиленград.и

Стремим се да поддържаме добри цени за всички свои клиенти, като винаги спазваме  всички законови изисквания и такси за изхвърляне на строителни отпадъци.

Фирмата ни към момента има голям списък и портфолио от клиенти, които ни са се доверили, защото винаги се стремим да даваме най – доброто за нашите клиенти!

Предлагаме всякакви размери контейнери за строителни отпадъци от 3 до 10 кубика като правим безплатен оглед и консултация !

Нашите специалисти ще ви препоръчат най – подходящите контейнери за вас и вашите нужди! Предлагаме също така и хамалски услуги, както и доставка на строителни материали.

Очакваме вашите запитвания за услугите ни !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се