Транспортиране на отпадъци от ресторанти и кетъринг фирми

Създавайки търговско предприятие, която извършва търговска дейност в сферата на ресторантьорство или кетъринга, собствениците на такива фирми / предприятия често имат голям проблем с транспортирането на техните отпадъци след основната им дейност.

Също така генерирания боклук от дейността на предприятието трябва да не бъде в близост до обекта заради строгите санитарни изисквания и хигиенни изисквания.

Много често ресторанти или фирми за кетъринг използват професионална фирма за извозване на техните отпадъци със специални контейнери за отпадъци.

Изхвърлянето на отпадъците в контейнери за отпадъци на „ЕКО ДОМ 2011“  ООД, гр. Хасково е просто и удобно. В същото време процесът дава шанс за повишена ефективност и удобство за управителите на заведения, като гарантира безупречна чистота и изравнява значителните разходи за организиране на процеса.

Фирмата ни е лицензирана и спазва всички национални закони и изисквания при транспорта на отпадъците, които изхвърлят нашите клиенти. Фирмата ни вече е на пазара от 10 години като в портфолиото си имаме много доволни клиенти от безупречната ни работа.  Свържете с нас за повече детайли относно вашите нужни и бизнеса ви и ние ще ви дадем най – добрата оферта!

Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се