Типове контейнери за строителни отпадъци според обема си

Извозване и транспортиране на строителни отпадъци след ремонт – повод за използване на  контейнер за строителен отпадък? Ако Ви предстои ремонт или сте завършили такъв вече, трябва да се погрижите и за вашите строителни отпадъци, които ще са неизменна част от него. Може да се погрижите сами за тях, но по евтино и бързо ще можете да го направите с наемане на контейнери под наем.

Типове контейнери за строителни отпадъци според кубатурата

В предишни статии сме говорили много, че строителните отпадъци подлежат на специален режим и не можете просто така да ги изхвърлите. Немогат например да се изхвърлят в обикновенните контейнери или да ги транспортирате до нерегламентирани сметища!

Най – разпространената практика е от хората, които имат нужда от превоз да си наемат контейнер за строителни отпадъци. Той ще бъде поставен на място, което вие пожелаете и в срок, който вие желаете. Ние от „ЕКО ДОМ 2011 “ ООД ще ви посъветваме за правилния избор за контейнер след като ни дадете повече подробности за вашият ремонт и прогнозно ниво на отпадъците ви.

Така ние ще ви спестим различни допълнителни разходи например, ако наемете малък контейнер, а имате повече отпадъци и трябва да направим допълнителен курс за тях.

Ето и какви видове метални контейнери за транспортиране на строителни отпадъци има и какви характеристики имат:

Контейнер за строителни отпадъци с обем от 3 кубика – това е много  малък контейнер и вие може да го използвате за отпадъци от  малки ремонти. 

Метален контейнер за строителни отпадъци с обем 4 кубика – масов контейнер, който събира строителни отпадъци  по – големи жилища.

Метален контейнер за строителни отпадъци с обем 6 кубика – контейнера е често използван. Характерното за него е, че събира по – широки предмети и повече отпадъци, а не заема много място.

Метален контейнер за строителни отпадъци с обем 7 кубика – много голям контейнер, които се използва за наистина големи ремонти. Тези контейнери са много големи и се налага камиони с по – големи габарити да транспортират същите от депа за строителни отпадъци.

Нашата фирма предлага и контейнери за строителни отпадъци с обем от 10 кубика за много големи ремонти и строителни дейности. Ако имате нужда от услуги, свързани с извозване или транспорт на строителни отпадъци,  ние от „ЕКО ДОМ 2011 “ ООД сме насреща за вас !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се