Строителните отпадъци – важни отговори на важни въпроси

Колко строителни отпадъци от вашата ремонтна площадка може да се съберат в контейнерите за строителни отпадъци?

Как да изчистим  строителните отпадъци след ремонт или друг вид строителна дейност?

Не много хора мислят и върху екологията за околната среда като изхвърлят нерегламентирано своите строителни отпадъци.

Решения на проблема как и къде да изхвърлим строителните си отпадъци

Ние от „EKO ДОМ“ 2011, гр. Хасково предлагаме на нашите клиенти контейнери под наем за строителни отпадъци, както и хамалски услуги в помощ на вас!

Предлагаме различни контейнери за строителни отпадъци с различни размери ( от малки до много големи. ) Може да разгледате и да поръчате вашият контейнер за строителни отпадъци от https://ekodom.bg/konte/.

Когато поръчате за извозване на строителни отпадъци контейнер, е нужно строителните ви отпадъци да са предварително опаковани в здрави чували за отпадъци.

„ЕКО ДОМ“ 2011, гр. Хасково  е лицензирана от българското законодателство за извозване на строителни битови и промишлени отпадъци. Работим в околните райони около Пловдив, Асеновград, Хасково, град Свиленград, Пазарджик и други. За повече информация какъв контейнер ви е нужен като размери спрямо вашият ремонт може да се свържете с нас сега за безплатна консултация!

Разполагаме с няколко камиона и доста богат набор от контейнери за отпадъци от битов и строителен характер.

Контейнерите, които предлагаме са еднакви както за строителни отпадъци, така и за битови и производствени отпадъци. В тази ситуация това е най-удобният и изгоден вариант.

Първо, самите хамали на фирмата ще изнесат и натоварят всичко – няма заплаха за вашето здраве.

Второ, нашата фирма е осигурила  разрешителни за извозване и изхвърляне на боклука. Така вие избягвате наказания за вас и солени глоби.

Ние ще ивозим вашите строителни отпадъци до лицензирани депа за строителни отпадъци, където ще бъдат рециклирани и така ще помогнем за опазването на околната среда!

Защо не можете да изхвърляте строителни отпадъци в контейнерите до жилищните сгради?

Според жилищния кодекс извозването на строителни отпадъци не е включено в списъка на комуналните услуги, които се плащат от жителите. При евентуален сигнал и проверка може да отнесете солена глоба за неправомерното изхвърляне на строителни отпадъци.

Доверете се на нашите услуги, които са не само с отлично професионално отношение към всеки клиент, но и с достъпни цени – със сигурност ще останете доволни от резултата от сътрудничеството!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се