Специализирани фирми за извозване на строителни отпадъци и за отдаване под наем на контейнери за строителни отпадъци

„ЕКО ДОМ“ 2011 ООД дава възможност за наемане на контейнер под наем за строителни отпадъци в различен диапазон като ние разполагаме с малки до големи контейнери. Те са подходящи за физически лица с малки ремонти например или за по – големи фирми.

Често поръчките се правят от мениджъри на големи съоръжения,  но имаме и много частни клиенти, които предпочитат да използват фирма за да се погрижи за техните строителни отпадъци. 

Клиентите ни често се чудят какво да правят с останалия боклук след строителната дейност, в която са участвали и вместо да извършат незаконно изхвърляне например на отпадъците в битови контейнери, те предпочитат фирма да извърши това за тях като „ЕКО ДОМ“ а2011 ООД, гр. Хасково работи в няколко области и е максимално гъвкава към своите клиенти. 

Ние самостоятелно докарваме до ваш адрес нает контейнер за периода, които искате и след това нашите професионалисти ще се погрижат за това вашите строителни отпадъци да бъдат извозени до депо, за да бъдат обработени или рециклирани. 

Ние даваме свободата на нашите клиенти да разполагат с времето си и им отнемаме от отговорността те да мислят за това как да извозят сами строителните си отпадъци.

Очакваме вашите въпроси и запитвания!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се