Контейнери за събиране и транспортиране на отпадъци

Събирането и извозването на отпадък чрез различни контейнери, както и бъдещото им извозване се прави към  специализирани депа, с които се сключват договори за определен период от време . Това е много важен  въпрос, чието извършване се подготвя от  опитни и компетентни специалисти в тази област.

Нашата фирма „ЕКО ДОМ“ 2011 ООД е с лиценз от  законодателство на България за транспортиране на строителни, промишлени и битови отпадъци. Ние разполагаме с голяма гама от камиони и различни товаримости от контейнери! Контейнерите, които са на разположение за нашите клиенти са еднакви както за строителни отпадъци, така и за производствени отпадъци.

За нашите клиенти предлагаме са не само техническата помощ и организацията, но и екип от опитни хамали.

От сайта ни или чрез посочение телефон за връзка можете да заявите контейнери за строителни отпадъци с различни размери:  малки, средни или по – големи. Ние може да ви дадем точен съвет според ремонта ви или дейността на площадката какви точно контейнери ще ви трябват!

Даваме възможност на нашите клиенти да избират между контейнери за  отпадъци за отдаване под наем, за транспортни услуги за доставка.

Как да поръчате контейнер от нашата фирма?

Ако планувате голям ремонт за вашето жилище,  разчиствате своите жилищни площи, гаражи или тавански помещения и сте препълнени от ненужни вещи, тогава ще си спестите много усилия, ако използвате контейнер за строителни отпадъци.

Свържете се с нас да ви дадем максимално точна оценка точно какъв контейнер да наемете и предлагаме също така безплатни огледи.

Предимството при наем на  контейнер от нас е, че спестявате много отделни пътувания до специализирани депа. Спестявате вашите усилия, пари и време!

Поръчването на контейнер може да извършите през нашият сайт или по телефон! 

Нашите предимства пред нашите конкуренти са:

– работим с пълна отговорност клиента да бъде доволен, ефикасно и професионално

– работим чисто; максимално бързо и внимателно спрямо нашите клиенти

– имаме винаги наличност на контейнери  с различни размери

– за наш е важна коректността и специалният подход към клиентите ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се