Контейнери за строителни и производствени отпадъци

Твърдите промишлени или производствени отпадъци  са  без токсини и са вещества и предмети,  които могат да се разграждат  и  те са най – вече отпадъци, които нямат възможност за рециклиране или да се използват в производствения процес. 

При извозване на строителни или производствени отпадъци сте длъжни да използвате специализирана фирма и транспорт в тази сфера, защото има шанс да отнесете големи глоби и да понесете съдебна отговорност, ако извозвате сами вашият отпадък.

При извозването на такъв тип отпадък има шанс без специализиран транспорт има шанс да се замърси и околната среда.

Нашият екип може да ви помогне при наемане на контейнери за строителни и производствени отпадъци, където да изхвърляте вашите отпадъци.  Ние предоставяме на нашите клиенти богат избор от контейнер според техните нужди като размерите, с които разполагаме са :  3, 4 , 5 ,6 , 7 куб. метра , 7 куб. метра с рампа и 10 куб. метра. 

Чрез сайта и готова форма, може да заявите вашата бързо и лесно вашият контейнер!

 Екипа на „ЕКО ДОМ“  2011 ООД  отговаря с нужното търпение винаги на вашите въпроси, които са за  почистване и извозване на строителни и производствени отпадъци или отдаване на контейнери под наем. 

„ЕКО ДОМ- 2011“ ООД  разполага с разрешение за транспорт и събиране на строителни и производствени отпадъци и  за извозване до съответните депа, по всички разпоредби за транспортиране на боклуци. Нашата фирма също така е на разположение на нашите клиенти и с хамалски услуги и строителна техника, отговарящи на вашите нужди.

Над 9 години  сме в сферата на транспорта на отпадъци като работим основно в Община Хасково и региона, но можем да сме ви и от ползва, ако сте в съседен регион.

Нашата цел е да имаме винаги конкурентни цени и да предлагаме на нашите клиенти качествени услуги като спазваме всички изисквания според закона.

Фирмата  ни към момента  изгражда достойно име сред  сегашните си клиенти, които са ни се доверили.

Ние не посочваме нашите резултати от работа ни с клиенти в парфюмирани и подредени добре таблици с  цифри,  и различни коефициенти! За нас е най – важно да оставим добро впечатление в клиентите ни, да бъдат доволни от съвместната ни работа и да работим относно за в бъдеще заедно!

Нашия фирмен подход  е винаги да отговаряме индивидуално към всеки наш клиент проект, за да му гарантираме максимално качество

Ние сме насреща по всяко време, ако имате интерес към извозване или наемане на контейнери за строителни и производствени отпадъци, хамалски услуги , почистване на мазета и наемане на строителна техника.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се