Извозване на строителни отпадъци след ремонт. Категории. Фирми за извозване

При извозване на строителни материали след ремонт е нужно да знаем къде трябва да бъдат извозени, за да не бъдем глобени и в нарушение спрямо закона.

Строителния боклук се извозва само от фирми, които притежават удостоверение за такава дейност от държавата и ако решите сами да извъхрляте вашият строителен отпадък, има опасност да бъдете глобени, както споменахме по – горе.

Защо е такъв закона? Това е така, защото  тази категория боклуци може да са потенциално опасни за жителите на даден град / село и се изисква допълнително внимание относно тях.

Какви може да са строителните отпадъци като вид ? 

Тази категория отпадъци включва в себе си останките от материали, който са в следсвие от  процеса при ремонт. Строителни отпадъци могат да са :

Събаряне на плочки;

Подово или стенно покритие;

Откъртен бетон, тухла, фундамент;

Гипс;

Стари рамки, врати, ВиК, мебели.

Празни пластмасови или калаени контейнери;

Прегради от гипсокартон;

Без значение  от една площ, която съответства на ремонтираните помещения, обемът специално на строителните отпадъците винаги е голям. Ето защо по-лесно е веднага да поръчате контейнер за боклук, а не да се занимават сами с мръсна и отнемаща време работа. Това ще  спести енергия и бързо ще възстанови реда в дома Ви.

По – лесно ще е да поръчате контейнер за строителни отпадъци, който ще  събере всички отпадъци и нашата фирма ще ги извози до депо за обработка на отпадъци с издадено разрешение за тази дейност. 

Така вие ще спестите много енергия и ще  върнете реда в дома си незабавно.

Как работим в „ЕКО ДОМ- 2011“ ?

Фирмата   ни има дейност в областта на  събирането и транспортирането на всякакви големи и малки обеми от строителни , производствени и други отпадъци. Разполагаме с контейнери с различни размери като можете да разгледате в нашият сайт различни размери. Разполагаме и със специализирана техника, която ги транспортира. Също така предлагаме и на нашите клиенти хамалски услуги.

Предимства на сътрудничеството с нашата фирма

Почистването и сортирането на строителните и други отпадъци е сложна дейност, която ще ви отнеме много време и трябва  да се изпълни само от професионални хамали. 

Ако ви липсва опит в тази област, може да ни се доверите на 100 процента и ние ще извършим всички дейности по събирането и извозването на боклук бързо, лесно и точно.

Други предимства, които имаме пред нашите конкуренти са:

– разполагаме с маневрено и технологично оборудване с различна товароподемност;

– имаме разрешение за извършване на тази дейност и достъп до различни депа;

– ползваме за нашите клиенти само най – добрите товарачи и професионални хамали;

Очакваме ви !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се