Извозване на строителни отпадъци през лятото

Лятото е сезон през който има много ремонти и строителните отпадъци са неразделна част от тях като резултат от строителните дейности.

За да спестите пари понякога вие сами изхвърляте строителните отпадъци в контейнерите за битови отпадъци, но рискувате да си навлечете глоба и много проблеми, ако бъдете хванати от властите. В България е строго забранено изхвърлянето на строителни отпадъци и тази дейност е опасна за екологията в района, където живетее.

При по – големи количества вече трябва да положите повече усилия, ако искате сами да извозвате вашите отпадъци, но това не е правилно.

Ние с дейност над 10 години от „ЕКО ДОМ“ , град Хасково сме насреща през този тежък сезон на ремонти да ви помогнем! Нашите консултанти ще ви дадат най – добрите съвети как да извозите вашите строителни отпадъци до лицензирани депа!

Разполагаме с различни контейнери под наем за извозване на строителни отпадъци. От размер 3 куб. метра до 10, ние можем да покрием вашите нужни относно големи или малки количества на отпадъци. Можем също така да извозим големи количества битове или производствени отпадъци.

Ако имате нужда, може да ви предложим и хамалски услуги за пренос на строителните отпадъци до нашите контейнери!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се