Извозване на строителни отпадъци от “ЕКО ДОМ 2011” ООД. Предимства.

Ако се интересувате от извозване на строителни отпадъци или даване под наем на контейнери за строителни отпадъци, то в тази статия ще дадем повече информация за тези услуги.

Транспортирането на строителни боклуци, чрез контейнери в област Хасково или друга съседна област е много лесна и удобна за клиентите ни услуга, която е от голяма полза за тях. 

Защо?

Ето няколко основни причини, заради които си струва да наемете контейнер за строителни отпадъци:

– извозването на строителни отпадъци е изцяло грижа на наетата от вас фирма. Те отговарят доставянето му и извозването на контейнера до депо за отпадъци

– спестяват ви ценно време около целия процес по премахване на строителните отпадъци

– финансово е по – изгодно на нашите клиенти да ползват услуги по наем на контейнер отколкото сами да се погрижат за процеса по премахване на строителните  си отпадъци

Ако се обърнете към „ЕКО ДОМ“ 2011 ООД за контейнери за строителни отпадъци под наем, нашите експерти ще ви дадат най – точна оценка какъв точно ви трябва и ще ви запознаят с нашите видове контейнери като обем.

Повечето фирми като нашата разполагат имат с 4-кубикови и 6-кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци в Хасково и съседните области. 4-кубиковите контейнери за строителни отпадъци например са с обем  от около 100 чувала, което значи с по 25 кг. отпадъци. 

Това е максималната тегло, която може да понесе контейнера. 6-кубиковите контейнери са с поносима товаровместимост 150 чувала, които са с тегло всеки по 25 кг. Ние разполагаме дори и с по – големи контейнери от споменатите с цел да ви бъдем максимално полезни. 

Цената за използването на които, включително и такса смет са включени в общата цена, която вие заплащате на „ЕКО ДОМ 2011“ ООД. Ако прецените, че имате нужда от контейнер за строителни отпадъци под наем, звънете в удобно за вас време на посочения телефон за връзка в сайта. 

Нашата фирма ще ви отърве бързо и лесно от ненужните отпадъци, които са се получили от ремонт или имате за изхвърляне стари мебели. Очакваме ви! Извозване на строителни отпадъци чрез контейнери под наем в Хасково или в съседни области е на супер изгодни цени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се