Извозване на стари мебели

Ако решите да промените интериора на дома си или старите мебели са изгубили външния си вид, и не изпълняват основната си функция, тогава ще бъдете изправени пред въпроса за транспортирането им до мястото на съхранение или изхвърляне.

Ако имате планове да направите цялостна промяна в интериора и уюта на вашият дом, то премахването на старите мебели понякога е неразделна част от този процес. За да ги изхвърлите, обаче ще ви е нужно повече място за тяхното съхранение и за транспорт.

При нужда от транспортиране на стари мебели, може да се обърнете за съдействие  към нашата фирма – „ЕКО ДОМ 2011“ ООД.  С какво ще ви помогнем ние ? Ние можем да организираме целият процес по изхвърлянето и извозването на старите мебели, а и също така на  доставката на  контейнера за стари мебели до посочено от вас място.  От нас може да наемете и строителна техника във връзка с вашите нужди. Ние предлагаме хамалски услуги и можем да ви свършим цялата дейност по транспортиране на старите ви мебели комплексно!

„ЕКО ДОМ 2011“ ООД е с дългогодишен опит и партньор на много фирми в  Хасково и околните области! Нашата фирма разполага с различна модерна техника и нашите професионалисти винаги се стремят да бъдат едни от водещи в цялостното управление на цикъла в нашата област.  С какво друго нашата фирма е по – добра ? Ние разполагаме с голям набор от  камиони с различни  вместимости и имаме много богат набор от различни по обем контейнери за извозване на старите ви мебели, като може да ги разгледате в сайта и да заявите точно какъв ви трябва.

Предлагаме различен асортимент услуги за изхвърляне на различни отпадъци.

Нашите експерти очакват вашите обаждания във връзка за съвет какво да наемете като обем на контейнер за строителни отпадъци. „ЕКО ДОМ 2011“ ООД  е правилния избор за вашият помощник!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се