Извозване на картон от “ЕКО ДОМ 2011” ООД

Картонът и хартията са широко използвани в нашето ежедневието. Картонът в частност се използва най – често като  опаковъчен материал за различни продукти, части и др. Например, когато закупим от магазин всеки път устройство или мебел за интериора, внасяме нова партида от картон в дома ни. Част от хората го изхвърлят като ненужен боклук или други го съхраняват по гаражи или складове, ако потрябва голямо количество картон.

При фирмите за създаване на различни стоки, складове и търговски обекти, той се използва още в по – големи количества. Там той намира най – широко приложение в опаковането на различни продукти от всякакви типове и размери. Издръжливостта на картона, обаче не е голяма като лесно се мокри, къса и  просто не може да се използва след това. Крайната му дестинация е сметище, но като цяло картона може да бъде и рециклиран, ако отговаря на някои условия.

Ето част от тях:

– трябва да има ,минималното съдържание на примеси, процентът на които не трябва да бъде над 5%.

– предавания картон за рециклиране не трябва да е мокър

– върху картона трябва да НЯМА дърво, пластмаса и др.

Можете да се обърнете към нашата фирма „ЕКО ДОМ 2011“ ООД  (ekodom.bg) за да приемем вашият картон и да го транспортираме до лицензирани депа за рециклиране на хартия. Обадете ни се сега за да получите най – добрата оферта за извозване на вашите отпадъци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се