Видове контейнери за извозване на боклук

Контейнерите за строителни отпадъци се делят на няколко вида като след тази статия вие ще може да сте по информирани относно какъв тип контейнер може да поръчате за вашите нужди.

Типове контейнери според размера си

Изхвърлянето на отпадъци от ремонти е забранено у нас със закон и можете да ги извозите сами до най – близкото депо или да наемете фирма за да изхвърлят вашите строителни отпадъци.

Обикновено след като наемете такава фирма, контейнера за отпадъци бива оставен пред блока ви, където можете спокойно да изхвърляте вашите строителни отпадъци.

Тук е важно да изберете правилния контейнер, защото има шанс да заплатите за по – голям като размери, но реално няма да ви е нужен. Също така има и друга възможност, при която може да наемете малък контейнер, а вашите строителни отпадъци да са за по – голям и след като се препълни няма да можете да ги изхвърлите.

Представяме ви няколко вида контейнери според размера си : 


Контейнер за строителни отпадъци с вместимост 3 куб. – той е  малък  по размери и е удобен за извозване на отпадъци само за не големи домакински ремонти за малки обекти.

Контейнер за строителни отпадъци с обем 4 кубика – това е контейнер, който е предназначен за масова употреба при ремонти на по-малки жилища.

Метален контейнер за строителни отпадъци с вместимост 6 кубика – този контейнер, заедно с по-малкия от 4 кубика, също е за широка употреба и се използва повече от клиентите ни. Не заема много място, а побира значително количество едър боклук и отломки. 

Метален контейнер за строителни отпадъци с вместимост 7 кубика –  модела с такъв обем е най – подходящ за много големи ремонти. Обемът  му е огромен и за неговото извозване се използва по – голям камион за разлика от малките. При избора на този контейнер трябва да имате предвид, че ви е нужен само при ремонти, които са тотални или са за търговски обекти.

Може да се свържете с нас за да ви дадем съвет кое е най – правилния избор относно подходящия за вас контейнер за строителни отпадъци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to top
Обадете ни се